Хлопчик, який втопився у Дністрі, був із родини амішів

Опубліковано:
1 Вересня, 2019

На Тернопільщині дві доби шукали тіло дев’ятирічного хлопчика. Він хотів перепливти Дністер, змайстрував саморобний рятувальний жилет, який розпався і дитина втопилася. Тіло дитини знайшли за десять кілометрів на мілководді біля іншого села, йдеться у сюжеті ТСН.

Кілька днів водолази прочісували дно річки, оглянули півтора кілометра. Рятувальники на човнах оглянули шість кілометрів водного плеса.

Річка поблизу села має різну глибину. Є місця, де дорослі переходять річку у брід, а для дітей там наймілкіше місце для купання.

Не більше метра глибини – там і втопився дев’ятирічний хлопчик. Він зумів перепливти Дністер на франківський берег у саморобному жилеті з пластикових пляшок. Коли уже плив назад, то жилет розв’язався, а дитина пішла на дно.

Хлопчик був з багатодітної родини, яких більшість у селі Космирин. Їх називають українськими амішами, бо консервативна громада християн-протестантів донедавна відмовлялася від благ цивілізації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потопельник, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: