Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла і став чемпіоном світу за трьома версіями

01.09.2019 10:43   Джерело: zik
Опубліковано : Новини Тернопілля

У ніч з суботи на неділю в Лондоні, на «O2 Arena», що вміщує 20 тисяч глядачів, відбувся бій за звання чемпіона світу з боксу за версіями WBA, WBO та WBC в легкій вазі між українцем Василем Ломаченком та британцем Люком Кемпбеллом.

Василь Ломаченко переміг одноголосним рішенням суддів, а рахунок записок зафіксував переконливу перемогу українця – 119:108, 118:109, 118:109.

До вашої уваги хронологія бою Василь Ломаченко – Люк Кемпбелл за раундами

1 раунд. Кемпбелл ніби активніший з перших секунд. Українець вичікує на дистанції. Ломаченко майже не розмінюється на удари. Відверта розвідка.

2 раунд. Українець в центрі рингу, розгойдується і починає свої серії. Кемпбелл атакує і навіть щось трохи влучає. Британець навіть спробував завалити нашого боксера борцівським прийомом. Не вийшло.

3 раунд. Ломаченко відверто захищається і багато рухається рингом. Британець намагається загострювати. Але українець нарешті влучає по-справжньому з лівої. Кемпбелл трохи приголомшений.

4 раунд. Пішов активний розмін ударами. Включається Ломаченко, помітно, що кілька ударів суперника його завели. Кілька ударів по корпусу вийшли у нашого боксера доволі ефективними.

5 раунд. Розійшлися суперники. Ломаченко починає тиснути. Все більше його ударів з лівої влучає в ціль. Удари стають потужнішими. В кінці раунду українець притискає суперника до канатів. Той ледве протримався до гонгу.

6 раунд. Вицілює українець і змушує суперника лише захищатися. Серія українця похитнула британця. Однак, Кемпбелл провів гостру контратаку і непогано влучив.

7 раунд. Вирівнюється бій. В певні моменти Ломаченку доводиться серйозно захищатись. Видовищний обмін ударами, під час якого наш боксер пропустив. І майже одразу Ломаченко притискає суперника до канатів.

8 раунд. Знову пішов активний обмін. Кемпбелл достатньо пропускає, але тримається і відповідає. Знову притискає британця українець і знову невчасно звучить гонг.

9 раунд. Ломаченко вмикає максимальну швидкість. Він постійно рухається навколо суперника і атакує. Намагається тримати дистанцію наш боксер.

10 раунд. Кружляє навколо суперника Ломаченко. Не всі атаки його проходять і це вже добре помітно. Втім, є кілька влучень. Але вони не такі вже дошкульні як раніше.

11 раунд. Помітно, що Ломаченко дуже заряджений, однак не все виходить. Британець гідно тримається. Українець використовує увесь свій потенціал і нарешті є нокдаун! Ломаченко біжить добивати, але потім несподівано зупиняється і стоїть до гонгу.

12 раунд. Потрібен вирішальний удар. Ломаченко помітно хоче підловити суперника в контратаці, але той не йде ва-банк. Наприкінці Ломаченко просто ганяє Кемпбелла по рингу, а той завалює його, вхопивши за ногу. Усе, бій завершено.

За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу Василю Ломаченку – 119:108, 118:109, 118:109. Таким чином, українець не тільки зберіг титули за версіями WBA Super і WBO, а й завоював пояс за версією WBC. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: zik  

Коментарі