Кременчанка віддала аферистові усі гроші, які мала витратити на лікування доньки

Опубліковано:
31 Серпня, 2019

Шахраї не гребують обкрадати навіть тих, у кого серйозні життєві труднощі. Точніше, їх це абсюлютно не цікавить. Як доказ – останній випадок, для якого аферист вигадав цілу історію.

Донька потерпілої перебуває у тяжкому стані у лікарні. Дівчині потрібна дороговартісна операція, тому жінка розмістила оголошення із проханням допомогти у соцмережах. Невдовзі до неї зателефонував чоловік і представився співробітником банку. Повідомив, що до них звернулись із благодійного фонду, які хочуть переказати на рахунок хворої чималу суму. Проте через технічні неполадки гроші не можть надійти. Шахрай таким чином зумів переконати жінку, що їй потрібно переказати вже наявні кошти на інший активний рахунок.

Жінка перевела шахраєві 40 тисяч гривень – усе, що було на картці. А згодом зрозуміла, що втратила гроші на лікування доньки, бо доступу до нового рахунку не було.

Шахрайство розслідують поліцейські.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: