«Алея можливостей» та пінна вечірка – у Тернополі неформально відзначать 1 вересня «День знань»

Опубліковано:
31 Серпня, 2019

У парку ім. Т. Шевченка (алея від «Фонтану Щастя») відбудеться науково-розважальний захід «День знань: Версія 1.0». Так 1 вересня з 15.00 до 19.00 год неформально відзначатимуть початок навчального року у Тернополі.

Гостей будуть залучати до участі у майстер-класах, тренінгах, заняттях, іграх та активностях. Учасники дійства побачать усі освітні заклади міста на “Алеї можливостей”. Школи, позашкільні освітні центри, Центр науки Тернополя демонструватимуть власні презентації. Від громадських організацій працюватиме профорієнтаційний майданчик, де можна буде дізнатись щось нове для себе та про себе.

На сайті міської ради повідомляють, що під час заходу також діятимуть сцени, з музичним супроводом, показовими виступами дітей, а також концертними програмами тернопільських гуртів. По закінченню свята запрошують учасників на пінну вечірку. Вхід вільний. Захід відбувається під патронатом міського голови Сергія Надала.

null

Організатори заходу: Тернопільська міська рада, Центр Науки Тернополя, Молодіжна міська рада.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день знань, #захід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: