Хто і чому прикриває ДТП з участю громадського активіста?

30.08.2019 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Минуло більше тижня, як у Тернополі на вулиці Мазепи автомобіль збив дівчину, завдавши їй травм. Проте досі немає жодної інформації, чи були вжиті бодай хоча б якісь дії щодо водія автомобіля, котрий скоїв ДТП і завдав травм людині. За словами людей, які були на місці пригоди, в автомобілі перебувала дружина голови Тернопільської міської організації «Сили людей» Олега Різника. У Фейсбуці на сторінці «Сила людей Тернопіль» прокоментували, що автомобіль «може належати» йому. Про це пише сайт Тернополяни.

Ймовірно саме «політичне прикриття» дозволяє гальмувати справу у правоохоронних органах? У соціальних мережах пишуть, що за кермом міг бути сам Олег Різник. Проте досі немає інформації про наслідки для порушників. Складається враження, що справу намагаються «зам’яти».

Між тим факт порушення правил дорожнього руху очевидний. Дівчину збили на пішохідному переході. Очевидці говорили, що автівка значно перевищила швидкість дозволену в місті.

Чи для активістів-політиків та їхніх родичів правила неписані?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі