Батьки учнів однієї із шкіл Тернопільщині незадоволені шкільними туалетами (Фото)

Опубліковано:
30 Серпня, 2019

Батьки учнів середнього навчального закладу № 2 у Бучачі звернулися до керівництва обласної державної адміністрації з письмовою заявою про усунення недоліків в закладі перед початком нового навчального року.

Батьки повідомляють, що у школі відсутні нормальні туалети та здвоник. Туалет просто не відповідає санітарним державним стандартам, кабінки для індивідуального користування відсутні, діти просять вчителів виходити в туалет на уроці, бо на перервах між уроками в туалетах багато дітей, що спричиняє незручність.

Дзвоник також у школі відсутній, видалені гучномовці, а в наявності лише ручний дзвоник, сповіщення якого не завжди чують всі учні, що сприяє постійному запізненню учнів на уроки. Батьки в письмовій заяві просять відреагувати на важливі недоліки у роботі школи до початку навчального року, бо школа має бути комфортною для перебування та навчання дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #туалет, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: