Якщо ви у дворі чуєте веселу музику, батьків з анкетами та сміх щасливих дітей, то значить там Галицька партія! Так, останнім часом вони провели низку Фестивалів дитинства по різних мікрорайонах Тернополя. Бо переконані, що покращення умов для дітей та різноманітні розваги мають бути не лише в центрі міста, але й по віддалених вулицях.

Музика, танці та квести – це не повний перелік того, що активісти організували для найменших тернополян. Але ключовим завданням є опитування батьків про їх комфорт з дітьми у місті. 

“Спільно із активними батьками ми ініціюємо зміни: від зручності тротуарів для візочків до якісної освіти ваших дітей. Зараз ми активно питаємо вашу думку! Бо лише разом ми зможемо втілити ті ініціативи, які потрібні саме вам”, – коментує Ірина Яремчук, заступниця Голови Політради Української Галицької Партії.

Активісти Української Галицької Партії розпочали проект “Тернопіль – місто щасливих сімей”. Його мета – покращити умови для батьків та дітей.

“Корисні ініціативи активісти та партійці УГП творять щодня – і про це ми намагаємося оперативно розповідати. Але атракції, заходи, свята заплановуємо якраз на літні канікули. Подивіться на цих щасливих дітей!”, – ділиться Іван Кізюк, голова Тернопільської міської організації Української Галицької Партії.

Дізнавшись думку тернополян, Українська Галицька Партія ініціюватиме зміни в місті, які зроблять Тернопіль зручнішим для сімей і дітей.

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: