Чортківський піцайоло Віталій Колошиць продовжує дивувати світ (Відео)

Опубліковано:
29 Серпня, 2019

На цей раз він взяв, та й ошелешив не тільки ведучих, а й всю глядацьку аудиторію «Файного ранку» телеканалу UA: Тернопіль.

– А сьогодні ранок був справді ФАЙНИМ, – написав пост на своїй сторінці у Fаcebook буквально вчора. Розшифрував зміст інфи: – А провели ми його в студії телеканалу UA:Ternopil в передачі «Файний ранок» у компанії Влада Сокальського та Myroslava Mukvych. У мене дуже багато людей просять рецепт тіста, та я вирішив що це потрібно розказати всім на TV. Користуйтесь та смакуйте!

А перед тим обожнюваний вже в багатьох краях наш піцайоло готував ще й яку божественну піцу в тернопільському стейкхаусі «М`ясо». 

 
 

Опублікував черговий пост з отаким емоційним змістом:

– Обожнюю, коли є можливість в Україні приготувати піцу з правильних італійських інгредієнтів! Не вистачило пічки на дровах…

А ще – свіженьке відео тут.

Не проминув Віталій нагоди привітати всіх українців зі святом державного прапора, виклавши знову своє доленосне фото з чемпіонату світу з виготовлення піци в італійському місті Парма.

Плюс – виплекане ним тісто кольорів нашого прапора та власне вже готові піци в такій барві. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #колошиць, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #піца, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: