В яких комітетах Верховної Ради працюватимуть новообрані нардепи з Тернопільщини?

Опубліковано:
29 Серпня, 2019
Сьогодні, 29 серпня, офіційно почав працювати новообраний парламент. Народні депутати від Тернопільщини вже склали присягу та приступили до роботи.

Відтак, у Верховній Раді нового скликання повідомили про сформовані комітети, до яких увійшли і представники нашого краю. Зокрема, працюватимуть вони у Комітеті з питань аграрної та земельної політики та Комітеті з питань бюджету.

Так, переможець по округу №167 — Володимир Гевко, який висувався від партії «Слуга народу», став заступником голови Комітету з питань бюджету. Разом із ним у комітеті працюватиме і позапартійний нардеп з Тернопільщини Микола Люшняк, який став переможцем по 166-му окрузі.

Як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», Іван Чайківський — лідер парламентських виборів на 165-му окрузі, буде секретарем в Комітеті з питань аграрної та земельної політики. Ще одним членом цього комітету став і представник від «Слуги народу» Андрій Богданець, який виграв вибори у 163-му окрузі.

Наразі немає жодної інформації про те, в якому з комітетів ВРУ працюватиме переможець по 164-му округу від «Слуги народу» Ігор Василів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #комітет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: