Жителі Кременеччини, які взяли кредит на побудову каплички, просять фінансової допомоги, бо не мають за що сплатити банківську позику

Опубліковано:
29 Серпня, 2019

Жителі Кременеччини, які взяли кредит на будову каплички, просять фінансової допомоги, бо не мають за що  сплатити банківську позику. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Olga Huda:

«Слава Ісусу Христу! Дорогі брати і сестри в Христі.Прожили ще одну ніч і дякуємо Богові за це.Просимо в Бога благословеня на цей день.Отець Володимир уділив всім своє священиче благословеня на цей день.Вчора після того як був написаний вечірній звіт надійшов переказ від доброї людини ім’я якої нам нажаль не відоме,але Бог бачить у сумі 200 гривень.Хай Бог благословить вас і ваших рідних.Молимося за вас.Дпузі просимо вас про допомогу.Допоможіть нам зібрати суму яка залишилася,без вас нам просто не справитися.Часу для завершення виплати кредиту все менше,а сума ще досить велика.Будь-ласка допоможіть нам закрити цей збір і завершити виплату кредиту який ми вимушені були взяти на завершення будови нашої каплички бо тих коштів які ми були зібрали через фейсбук нам не вистарчило.Нашу капличку ми інваліди і старенькі збудували для себе і будували нас невеличка група людей, громада в будові каплички участі нажаль не брала.Ми будували з допомогою добрих людей через фейсбук.Тепер ще маємо цей кредит.Допоможіть нам будь-ласка.Хай Бог благословить кожного з вас.Гарного всім Богом благословенного дня.

Зібрано 206,017 гривень.
Слізно просимо допоможіть нам.
Залишилося зібрати 10,907 гривень.

Реквізити для допомоги: 5168 7422 2866 6230 Заболотний Володимир Володимирович. Для вашої зручності додаємо ще одну картку приват-банк 4149 4991 0016 6758 Худа Ольга Іванівна.Наші телефони:0686999197 отець Володимир Заболотний;0681349438 Ольга Худа.

Переказати з-за кордону можна через вестерн-юніон, міст, маніграм та інші платіжні системи на ім’я отця Володимира Volodymyr Zabolotnyi,або на моє ім’я Olga Khuda,або пишіть мені в приват я дам вам реквізити куди можна вислати в доларах США», – пише Olga Huda

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #капличка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: