Лікар, ортопед-травматолог, заввідділення КНП «Тернопільська університетська лікарня» Сергій Гаріян, відповідно до Указу Президента, отримав почесне звання – Заслужений лікар України.

Таке звання присвоюється лікарям установ і закладів охорони здоров’я, соціального забезпечення за значні успіхи у медичній практиці, підготовку висококваліфікованих лікарських кадрів. Так, з нагоди Дня Незалежності, таку нагороду отримав тернопільський медик. За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм тернополянину вручили нагороду Заслуженого лікаря України.

До слова, Сергій Гаріян є лікарем вищої категорії та викладачем міжнародної асоціації AOTrauma. Наразі він очолює ортопедичне відділення, яке було засновано ще у 1958 році.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заслужений лікар України, #звання, #лікар, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ортопед, #Президент України, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: