Сто днів правління: чи виправдав очікування тернополян президент Володимир Зеленський

Опубліковано:
28 Серпня, 2019

Сьогодні минає сто днів президентства Володимира Зеленського. Він став наймолодшим главою держави отримавши упевнену перемогу на президентських виборах, а також отримавши партійну більшість у парламенті. Як використовуватиме цю перемогу Володимир Зеленський ми дізнаємось восени, а поки що розпитали у тернополян, чи вдалося йому виконати свої обіцянки за перші 100 днів, передає Т1 Новини.

Сто днів правління. Саме стільки часу пройшло від тоді, як Володимир Зеленський присягнув служити українському народові. Ці сто днів були насичені різними подіями, зокрема, глава держави розпустив парламент, отримав першу в історії незалежної України пропрезиденську партійну більшість у Верховній Раді, відмінив військовий парад на День незалежності. Також Володимир Зеленський перейменував Адміністрацію в Офіс Президента України, почав телефонні перемовини з Путіним. Пригадують українці і перепалки Президента із чиновниками, зокрема, під час візиту до Борисполя.

Чим запам’ятався Володимир Зеленський за сто днів правління ми вирішили запитати у тернополян. Відповіді були різними, але більшість людей зазначила, що більш ґрунтовні висновки робитимуть, коли запрацює новий парламент.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #влада, #зеленський, #Президент
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: