У Борсуківській громаді Лановецького району зустріли тіло загиблого 20-річного бійця з Тернопільщини Віталія Собка. Про це повідомляють люди у соціальних мережах.

Кортеж із загиблим військовослужбовцем 35 бригади Морської піхоти Збройних сил України проїхав за таким маршрутом: Кременець-Вишнівець-Лози-Бодаки-Маневе-Снігурівка-Передмірка-Великі Кусківці-Борсуки-Нападівка. Жителі сіл  прийшли попрощатися та вшанувати пам’ять загиблого героя молитвою. Самий  ж похорони відбудуться 29 серпня у селі Нападівка, де народився та жив Віталій Собко.

До слова, військовослужбовець 35 бригади Морської піхоти Збройних сил України з Тернопільщини Віталій Собко загинув 25 серпня в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #35 бригади Морської піхоти Збройних сил України, #АТО, #військовослужбовці, #Віталій Собко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: