Ольга Шахін привітала тернополян з Днем міста

Опубліковано:
28 Серпня, 2019

Дорогі тернополяни, сердечно вітаю з Днем міста!

Як у великій родині – на День народження збираються усі від малу до велика, так і сьогодні маємо нагоду побачитися один із одним на урочистих заходах та забавах. Нехай атмосфера свята допоможе вкотре перейнятися красою та неповторністю нашого міста, як його історичною величчю, так і сучасними урбаністичними рішеннями.

Із року в рік наш Тернопіль стає ще більш затишним для життя, і при цьому у нас з`являються свої «родзинки», аби похизуватися перед гостями та туристами. Це прекрасне місто для спокійного родинного життя, для виховання дітей. Тут можна розвивати власну справу, адже у місті хороший інвестиційно-економічний клімат. Водночас у комунальних установах та приватних фірмах, в тому числі й з іноземним капіталом, зростає кількість робочих місць для фахівців різних спеціальностей – від творчих до виробничих. Тернопіль також цікавий та перспективний для молоді, адже славиться навчальними закладамими з високими рейтингами, і у той же час протягом усього року має насичену програму найрізноманітніших атракцій.

Тернопіль – однин із кращих самоцвітів в короні Західної України! Тож, пишаймося нашим містом, любімо його та розвиваймо! Будьмо єдиною, дружною громадою!

Зі святом!

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день міста, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: