На телеканалі Тернопіль1 прем’єра програми «Консультація оnline»

Опубліковано:
28 Серпня, 2019

«Консультація оnline» – студійна інтерактивна програма в прямому ефірі, де обговорюватимуть актуальні питання, які є топовими серед обговорень у соцмережах.  Експерт оголошує тему, до розмови активно долучаються глядачі, які пишуть свої запитання в соцмережах, а також телефонують в студію за номером 43-52-43. Прем’єра програми вже цієї середи, 28 серпня, о 13.15.

В першій програмі експерт Ігор Папуша розкаже про те, як дізнатися, що ваша сім’я в кризі? Чи знаєте ви свої потреби в сім’ї? Як подолати кризу і зберегти здоров’я і ресурси? Чи можна передбачити кризу і підготуватися до неї?  Тема програми – «Як пережити сімейну кризу».

А вже у п’ятницю, 30 серпня, у студію телеканалу Тернопіль1 завітає ще один експерт Юрій Свідерський – судинний хірург, флеболог. Тема програми: «Сучасні безопераційні методи лікування варикозу». Юрій розкаже про стадії цієї хвороби та її симптоми, в яких випадках точно без операції не обійтись, чи є пацієнти, яким протипоказане хірургічне втручання.

Початок прямого ефіру програми «Консультація оnline» в п’ятницю, 30 серпня, о 15 годині. Свої запитання можете залишати на сторінках телеканалу Тернопіль1 у соцмережах, а також телефонувати у прямий ефір за номером 43-52-43.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #консультація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телепрограма, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: