Тернопільська красуня презентувала соціальний проєкт

27.08.2019 21:43   Джерело: Тернопіль1
Опубліковано : Новини Тернопілля

"Цінуй життя". Тернопільська модель організувала для літніх людей стильну фотосесію. Світлини стали чудовим доповненням тематичного календаря. Ініціатор соціальної ініціативи Юля Мосейко (Julia Moseiko) переконує, основна суть проєкту показати, що незважаючи ні на вік, ні на статус чи соціальні фактори, завжди потрібно жити на повну, повідомляє Т1 Новини.

Юлія Мосейко представлятиме цьогоріч Тернопіль на конкурсі "Міс "Україна". Окрім буденних справ красуня активно займається благодійністю та організовує соціальні проєкти. Зокрема, днями у Тернополі дівчина презентувала соціальний проект "Цінуй життя". Його учасниками стали 12 людей літнього віку. Для них Юлія влаштувала фотосесію. Світлини помістили у соціальний календар.

"Зйомка тривала два дні. Кожного вечора я приходила додому заряджена, на позитиві, емоції мене переповнювали. Вони всім своїм нутром показували, що таке цінність життя і як це потрібно робити", - каже ініціаторка соціального проєкту #Цінуйжиття Юлія Мосейко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль1  

Коментарі