На Довженка трапився конфлікт за участю поліцейського (Відео)

Опубліковано:
27 Серпня, 2019

Відео у соцмережі опублікували тернополяни. Хто автор – наразі невідомо. Чоловік, на сторінці якого вперше з’явилось відео, пан Олег, каже, що знімав його не він. Проте проблема, через яку викликали поліцейських, знайомі усім мешканцям цього району.

– Я просто поширив це відео. Хто знімав його – не знаю, – каже пан Олег. – Але суть проблеми в тому, що через обмеження на Гаївському мості вантажівки не можуть проїхати, тому вони виїжджають біля житлових будинків на вул. Гайовій та Довженка. Там у людей вже стіни потріскали в будинках. Бо проїзд таких автомобілів заборонений.

Автор відео наполегливо переконує, що він “присікає правопорушення”, тому не дозволить заїхати водію вантажівки у двір. 

Поліцейський доводить, що знаків там встановлено не було.

Далі нерви у правоохоронця здають, видно на відео.

– Ти з головою дружиш, чи нє?, – питає поліцейський. – Яке ти правопорушення присікаєш? Ти хто такий? Ти що зараз на колію вибіжиш, будеш поїзд зупиняти, чи що? Що ти показуєш? Ти що накурений?

Далі ж правоохоронець вибиває телефон із рук “оператора”, і зйомка припиняється.

У прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області повідомили, що за цим фактом буде службове розслідування. 

– Надано правову оцінку діям працівника управління патрульної поліції в Тернопільській області. Буде проводитися службове розслідування, – коментують у поліції. Ми будемо стежити за ситуацією навколо конфлікту. Яким буде результат розслідування, читайте згодом у наших публікаціях. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конфлікт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пооліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: