На Тернопільщині провели фестиваль в американському стилі

27.08.2019 09:13   Джерело: gazeta.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

У неділю, 25 серпня, на території Байковецької об’єднаної територіальної громади відбувся фестиваль «День Америки в громаді». На заході побувала команда faine.ua, яка продовжує роботу над моніторингом фестивалів на території Тернопільської області.

Серед позитивних моментів експерти відзначили те, що на території food кортів впроваджено дотримання стандарту #ПластикГеть , адже впродовж святкування використовувалися одноразові паперові стаканчики та скляні для  багаторазового використання. Також територію фестивалю обладнали достатньою кількістю сміттєвих баків, хоча й із відсутнім сортуванням.

Завдяки рельєфу території на фестивалі реалізована інклюзивність, але з відсутністю окремих адаптацій.

До фестивалю вела численна кількість вказівників, більшість з яких саморобні і можуть бути легко створенні своїми руками.

Для відвідувачів фесту було облаштованно численні фотозони. А для малечі була присутня дитяча локація, де постійно працювали професійні аніматори.

Загалом, на фестивалі було дотримано формат і стилістика свята.

Як результат, команда faine.ua дійшла висновку, що фестиваль проведений на належному рівні та потребує лише незначних вдосконалень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: gazeta.te.ua  

Коментарі