У вихідні дороги забрали життя двох людей

26.08.2019 22:43   Джерело: gazeta1.com
Опубліковано : Новини Тернопілля

Минулих вихідник на дорогах області сталося дві ДТП зі смертельними наслідками.

Потрійна автопригода, в результаті якої загинула людина, трапилася 17 серпня близько 12 години у селі Озерна Зборівського району. За попередніми даними, 59-річний житель Підволочиського району не впорався з керуванням автомобіля «Volkswagen Jetta», виїхавши на смугу зустрічного руху, зіткнувся з вантажівкою «IVECO Magirus» із напівпричепом. У результаті удару великогабаритне авто зачепило легківку «ЗАЗ-1105», яка рухалася в напрямку Тернополя позаду іномарки. Після чого вантажівка з’їхала із проїжджої частини дороги у кювет та врізалась у дерево. У результаті ДТП травми, несумісні з життям, отримав водій автомобіля «Volkswagen Jetta». Він помер у кареті швидкої допомоги.

Ще одна автопригода з летальним наслідком того дня трапилась у селі Іванівка Теребовлянського району близько 14 години. 57-річний місцевий житель не впорався з керуванням  мотоблока, з’їхав з дороги у кювет та врізався у дерево. Внаслідок чого водій загинув на місці події. Правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: gazeta1.com  

Коментарі