На батьківщині загиблого Віталія Собка оголосили жалобу

26.08.2019 16:13   Джерело: terminovo.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Як ми повідомляли раніше, військовослужбовець 35-ї бригади Морської піхоти Збройних Сил України, Собко Віталій Олегович, 1999 року народження, загинув 25 серпня під час виконання військового обов’язку на Сході України. Обставини смерті наразі офіційно не повідомляють.

– 25 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці тринадцять разів порушили режим припинення вогню, – йдеться на сторінці ООС у соцмережі. – Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Впродовж минулої доби (25 серпня) внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, троє  отримали поранення. Віталій помер під час евакуації до медичного закладу.

Віталій – уродженець села Нападівка Лановецького району, вчився у Борсуківській школі, останні роки жив у Тернополі. Де і коли поховають воїна – повідомлять додатково. Наразі у Борсуківській ОТГ оголосили жалобу за загиблим.

На будівлях органів державної влади вивісять прапори з чорними стрічками, у селах ОТГ рекомендують обмежити розважальні заходи і використовувати розважальну музику у громадських місцях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: terminovo.te.ua  

Коментарі