Вдосконалити англійську, розвинути професійні якості: волонтерів запрошує відома молодіжна організація

Опубліковано:
26 Серпня, 2019

“AIESEC зробив моє життя кольоровим, насиченим різними цікавими подіями та цілеспрямованими людьми, тут я розвиваю свої якості і відчуваю постійну підтримку у всьому,”- ділиться враженнями тернопільська студентка Наталя.

Цю організацію, а саме AIESEC називають найбільшою молодіжною організацією в Україні. Заснована у 1948 році міжнародна неполітична, неприбуткова організація по усьому світі нараховує більше ніж 70 000 учасників. Закликають до участі у волонтерському русі і молодь Тернополя. Організація AIESEC оголошує набір волонтерів.

Юрій Королишин, директор молодіжного центру Тернополя: “Хочеш вдосконалювати свої навики? Хочеш знайти нових друзів? Хочеш зробити своє життя різнобарвним? Якщо так,тоді маємо для тебе чудову новину. Найбільша молодіжна організація AIESEC оголошує набір!” Саме так звучить призив для молоді нашего міста і я з тим погоджуюсь, адже AIESEC – це платформа для втілення мрій у реальність. Разом молоді, цікаві люди готові покращувати світ,  досягати своїх цілей та ставати лідерами.”

null

AIESEC закликає: “Приєднуйся, вдосконалюй свою англійську, розвивай особисті та професійні якості, працюй у команді та черпай натхнення від амбіційного оточення. Мрій, досягай, надихай, здійснюй вплив не лише на себе, а й на інших людей. Виходь на новий рівень розвитку своєї особистості та не втрачай безмежні можливості змінити світ. Все в твоїх руках.  Реєстрація на сайті http://aiesec.ua/join-aiesec/

 
 
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #AIESEC, #англійська, #волонтери, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: