Тернопільська красуня запрошує долучатися до проекту «Цінуй життя»

Опубліковано:
25 Серпня, 2019

Тернополянка Юлія Мосейко 26 серпня запрошує долучатися до її проекту «Цінуй життя», який вона представить на конкурсі «Міс Україна».  Більше про проект вона розповість о 12.00 год. на  літній терасі чайхани «Айва». Про це дівчина повідомляє на своїй сторінці у Facebook:

«Сьогодні гуляючи святковим містом, поміж сотень людей та сімей, зловила себе на думці, як ж це прекрасно усвідомлювати і відчувати підтримку.

Наставді підтримка для мене, я думаю як і для кожного, відіграє чимало. Моя сім‘я – це моя головна підтримка. Вони моя опора і мотивація. Саме від них я черпаю свої сили, натхнення, впевненість і продовжую рухатись далі. Це те, що я бережу і ціную найбільше за все!!!

Читайте також

Тернополянка увійшла у топ-50 учасниць конкурсу краси Міс Україна

Саме з цим пов‘язаний мій соціальний проект, який я представлятиму на конкурсі @missukraine_official. В сучасному світі з швидким ритмом життя проблемним є те, що більшість людей забуває про такі маленькі, але дуже важливі речі, як увага для рідних.

Головні герої мого проекту опираючись на власний життєвий досвід, залишили пораду, якої так бракувало їм колись і яка не втратила актуальності до тепер, таким чином її зможе використати для себе й теперішнє покоління.

А найголовніша мета та ідея акції “Цінуй життя” дуже проста: “Незважаючи ні на вік, ні на статус, ні на які інші навколишні і соціальні фактори, завжди потрібно берегти, насолоджуватись та використовувати на повну найцінніше, що нам данно, – це наше життя!”. І старші люди, як ніхто інший, це показують своїм прикладом!

Плоди спільної праці з нашою чудовою командою, фотографом @tmaksymiv ,оператором @pavlo_maziarok і феями салону @akimenko_studio зовсім скоро ви зможете побачити на презентаціі календаря в рамках соціального проекту #цінуй_життя!!!

26-го серпня (понеділок), о 12:00, літня терасса чайхани «Айва» (вхід вільний), всі охочі можуть прийти та долучитись до цього прекрасного дійства Також буде відбуватись аукціон, а ще на вас чекатиме сюрприз!!!», – пише Юлія Мосейко.

Катерина Богуславська

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #красуння, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини, #юлія мосейко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: