«Тарнополь: вже або ніколи!» – тернополян вдруге запрошують на театралізовану екскурсію містом

Опубліковано:
25 Серпня, 2019

День міста у плині часу – саме така ідея екскурсії “Тарнополь вже, або ніколи!”, яка відбудеться 28 серпня у день міста Тернополя. Початок о 17:00. Тернополян чекатимуть поряд Туристично-інформаційного центру, що на вул. Михайла Грушевського, 2. 

Олександр Хома, співорганізатор екскурсії: “Запрошуємо на унікальну відкриту театралізовану екскурсію “Тарнополь: вже або ніколи…” Історія оживе для учасників дійства – постріли, вибухи, любов та розлука. Калейдоскоп подій, адже від 1540 р. і до 1843 р. Тарнополь мав різних власників та їх помічників. Знаменитих і не дуже, розумних і так собі. Чи власники міста вплинули на його розвиток, а чи може Тарнополь вплинув на них? Дізнаємось під час захопливої мандрівки!” 

Участь безкоштовна, але організатори просять зареєструватись заздалегідь в ТІЦ (Туристично-інформаційному центрі на Грушевського, 2) або за телефоном 0982176477.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ексурсія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олександр хома, #тарас ковальчук, #тарнополь, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТІЦ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: