За гроші односельця крадій зі співмешканкою розкошували в готелі

Опубліковано:
25 Серпня, 2019

1,5  тисячі гривень, 300 євро та майже 30 найменувань золотих виробів на суму понад 150 тисяч гривень зникло з помешкання жителів Скали-Подільської. Подружжя обікрали, коли вони були вдома.

Жінка лягла відпочивати, коли почула шум у сусідній кімнаті, проте подумала, що це чоловік. А той в цей час розмовляв на вулиці із сусідом. А вранці господарі помітили біля запасного входу кришку від скриньки, де зберігали цінні речі та заощадження. Коли ж кинулись до сховку – там було порожньо.

У крадіжці чоловік з жінкою запідозрили сусіда. Тому пішли до нього і почали вимагати повернення грошей. Та односелець у скоєному не зізнався, а натомість наступного дня подались до обласного центру, винайняли номер у готелі, замовляли туди наїдки з ресторанів, а також крадій придбв собі телефон

Розшукали крадія разом зі співмешканкою на залізничному вокзалі у Тернополі, звідки вони намагались втекти до іншої області. Любителя розкошувати за чуді гроші затримали.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #золото, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обікрав, #сусід, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: