Чотирнадцять країн – один переможець: у Тернополі розпочинається «битва» з водномоторного спорту

23.08.2019 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі, з 23 по 25 серпня, відбуватиметься Чемпіонат світу з водномоторного спорту. Цьогоріч на змагання приїхали 37 команд учасників з 14 країн, зокрема: представники з Австрії, Болгарії, Швеції, США, Словенії, Польщі, Англії, Німеччини, Угорщини та інших.

Уже сьогодні, з 14:00 години, команди розпочали тренування на набережній тернопільського ставу, а впродовж двох наступних двох днів відбудуться кваліфікаційні заїзди, які визначать переможця.

«Цього року тернополяни побачать нагородження чемпіонів світу. Адже у класі F-250 четвертий етап Чемпіонату світу відбудеться саме у Тернополі. Відтак, і спеціально з цієї нагоди на Чемпіонат приїде комісар Міжнародного водномоторного союзу, який і буде нагороджувати переможців», — розповідає Віктор Шемчук.

Як зазначає Національна федерація водномоторного спорту України, Тернопіль став осередком таки змагання.  Кожного року  Чемпіонат світу з водномоторного спорту проводиться на високому рівні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі