Відомий піцайоло з Тернопільщини оригінально привітав з святом

23.08.2019 21:36   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Чортківчанин Віталій Колошиць, який входить в сотню кращих піцайол світу, оригінально привітав з Днем держаного прапора України. 

На фото в його пості - синьо-жовті піци. "Щиро вітаю всіх українців зі святом державного прапора!" - написав кулінар.

null

 

null

Нагадаємо, нещодавно у Чорткові Віталій зробив найбільшу піцу в Україні. Піца діаметром від 8 до 10 метрів була спечена 15 червня 2019 року просто неба у центрі міста на площі Героїв Євромайдану. Розміри рекодної піци занесені у "Книгу рекордів України", як найцбільшої піца країни.

У свій час піцайоло Віталій не залишився працювати і жити за кордоном, а повернувся в Україну: "На чужині морально важко. Там ти не вдома. Тут свобода, поле для розвитку, на мій погляд, для мене і таких, як я. Ставлю за ціль популяризувати культуру піци в Україні. І у майбутньому хочу змінити систему кулінарної освіти. Щоб студенти нюхали і пробували на смак муку, наприклад. Це роблю я, і ще багато відомих піцайол крім мене".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі