Як виглядають сторінки «Книги рекордів Тернополя» показали бібліотекарі (Фото)

23.08.2019 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

"Книгу рекордів Тернополя" вже називають історією дивовижних людей. Кожен рекорд особливий. І сама книга буде також особлива. Кожна сторінка містить номер рекорду, фото з встановлення рекорду, супровідний текст на двох мовах українській та англійський. На зворотній стороні на блакитному тлі неба сертифікат, який отримували автори рекорду.

Читайте також

Тернополяни вперше побачать «Книгу рекордів Тернополя» у суботу 24 серпня

Внизу панорама з Тернопільськими найвідомішими будівлями. Кожен листок з рекордом запаяний у прозорий пластик. В конструкції для збереження рекордів артбуці у вигляді Тернопільського замку передбачена можливість створювати додаткові місця для нових рекордів, адже бажання дивувати у тернополян дуже велике.

Рекорди є як індивідуальні, так і масові. Сьогодні книгою та реєстрацією рекордів опікуються бібліотекарі. Заявки на рекорди приймають у Тернопільській міській раді. Протягом двох років рекорди фіксували голова міста Сергій Надал та заступник голови міста Леонід Бицюра.

"Книгу рекордів Тернополя" презентуватимуть 24 та 28 серпня, а також під час "Бібліофесту" наприкінці вересня. 24 серпня у Українському домі "Перемога" (початок в 11:30), 28 серпня у артгалереї на вул. Гетьмана Сагайдачного.

Олена Мудра
Фото автора.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі