Урочиста церемонія підняття Державного прапора відбулась у Товстолузькій школі (Фоторепортаж)

23.08.2019 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Напередодні Дня Незалежності нашої держави вся країна на офіційному рівні вшановує головний державний символ – Прапор України. «Державний Прапор України – стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів» – читаємо у 20 статті Конституції України. Знамено України – це священний символ свободи і волі нашого народу. Тисячі його синів, упродовж  непростого історичного шляху, віддали за це  життя.

Урочиста лінійка з нагоди Дня Прапора відбулась у Товстолузькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Молитовне освячення прапора біля флагштоку, який знаходиться на подвір’ї школи, провів о. Василь Собчук. В урочистій церемонії підняття Державного прапора взяли учні та педагоги школи. З вітальним словом до присутніх звернулись директорка школи Антоніна Глуха та сільський староста (Товстолуг, Застінка) Юрій Присяжний. Натхненником літературно-музичної постановки стала педагог-організатор школи Наталя Либа, музичне оформлення Ігоря Гевка.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото Валентина Семеняк

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі