На Театральному Майдані Тернополя урочисто підняли державний прапор України з нагоди Дня Прапора (Фото)

23.08.2019 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

На Театральному Майдані Тернополя урочисто підняли державний Прапор України з нагоди Дня Прапора. Стяг освятили священики. Під час урочистостей лунали патріотичні пісні та вірші, згадували історію України. На свято прийшли творчі колективи, військовослужбовці 44 окремої артилерійської бригади, представники влади міста та області та громада Тернополя.

День Державного Прапора Украї́ни - державне свято України, приурочене одному з  державних символів - Прапору України, відзначають його 23 серпня.  На загальнодержавному рівні свято встановлено указом Президента України Леоніда Кучми № 987/2004 «Про День Державного Прапора України» від 23.08.2004. Цей указ було доповнено Указом Президента України Віктора Ющенка № 602/2009 «Про внесення змін до Указу Президента України від 23 серпня 2004 року N 987», яким було засновано підняття Прапора України у День Державного Прапора України і під час інших державних свят та проведення загальнодержавних заходів.

null

 

null

 

null

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі