Тернополяни вперше побачать «Книгу рекордів Тернополя» у суботу 24 серпня

Опубліковано:
23 Серпня, 2019

“Книга рекордів Тернополя” започаткована два роки тому Тернопільською міською радою. За цей час представниками книги зафіксовано сорок різноманітних досягнень – від особистих рекордів до масових. До Тернополя деякі рекордсмени приїжджали задля того, щоби встановити рекорд Тернополя. 

24 серпня у суботу в 11:30 в Українському домі “Перемога” відбудеться перша презентація книги гостям  міста – делегаціям з різних українських міст. Друга можливість побачити “Книгу рекордів Тернополя” буде у день міста  28 серпня – книгу презентують в арт галереї, що на вулиці Гетьмана Сагайдачного, 13 у 14 годині. Усіх рекордсменів планують запросити на головну презентацію книги рекордів під час щорічного фестивалю “Бібліофест”, який відбудеться у Тернополі наприкінці вересня – час уточнюється. 

Оформленням сторінок книги займались працівники бібліотеки-музею “Літературне Тернопілля” у співпраці з Тернопільською ЦБС.

null

 

null

 

null

 

null

Світлана Козелко, директор Тернопільської міської централізованої бібліотечної системи: “Кожному рекорду присвячена окрема сторінка. Спеціально для рекордів зроблений оригінальний артбук – довжиною 1 м 10 см і висотою 70  см у вигляді Тернопільського замку. Книга рекордів розрахована на 100 рекордів –  40 вже встановлених рекордів поміщенні під дахом тернопільського замку. Арт бук буде зберігатись, як свідчення, що Тернопілть місто дивовижних людей. Книга написана українською та англійською мовами.” 

Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книга рекордів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: