На телеканалі Тернопіль1 прем’єра футбольної програми «Копаний м’яч»

Опубліковано:
23 Серпня, 2019

Новий футбольний проект «Копаний м’яч» створений спільно Федерацією футболу Тернопільської області на телеканалу «Тернопіль1». У ньому кожен зможе дізнатися про найголовніші події в футбольному житті Тернопільщини та за допомогою експертів у студії аналізувати найцікавіші матчі.

В прем’єрному випуску програми, ведучий Віталій Попович спілкувався із відомим футбольним тренером, заслуженим працівником фізичної культури і спорту України –  Василем Івегешем.

«Нещодавно Василь Івегеш і його команда ФК «Тернопіль-Педуніверситет» здобула срібні нагороди на студентському чемпіонаті Європи в Іспанії. Саме з цієї вагомої події в житті Тернопільського футболу ми розпочали розмову», – каже автор і ведучий програми «Копаний м‘ яч» Віталій Попович.

Ведучий разом з експертом аналізують матчі чемпіонату Тернопільської області. Цьогорічні змагання особливі, адже участь у них бере найбільша за останні 25 років кількість команд – 31.

null

«Команди за спортивним принципом вперше в історії Тернопільського аматорського футболу розбито на три ліги – вищу, першу та другу. В вищій виступає 8 команд, які сформували найсильнішу, так звану, елітну лігу. У першій змагаються 12 команд, в другій – 11-ть», – зазначив автор і ведучий програми «Копаний м‘ яч» Віталій Попович.

В програмі «Копаний м‘ яч» на телеканалі Тернопіль1 йшлося й про святкування 110 річниці Тернопільського футболу. 21 серпня 1909 року відбувся перший матч у відомій історії місцевого футболу між ФК «Поділля» та ФК «Креси».

«24 серпня, на день Незалежності України, відзначаємо 110-річницю нашого місцевого футболу. Головною подією святкування буде фінал Кубку Тернопільської області, де зійдуться команди ФК «Нива» Теребовля та ФК «Агрон-ОТГ» Великі Гаї». Матч відбудеться на Тернопільському центральному стадіоні о 16 годині, – каже голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик.

Результати матчів, найгостріші моменти гри, забиті голи, а також коментарі тренерів, Ви можете побачити в програмі «Копаний м’яч» на телеканалі Тернопіль1. Прем’єра в суботу о 20 годині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віталій попович, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #тернопіль 1, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: