На Тернопільщині чоловік потратив крадені гроші на відпочинок

22.08.2019 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині сусід обікрав односелицю. Поки жінка була вдома, чолові заліз до будинку та виніс речей більше ніж на 150 тис. грн.

Як повідомляє поліція, жінка коли почула шум в іншій кімнаті, то подумала, що додому прийшов чоловік. Зранку, помітивши біля запасного входу кришку від шкатулки зрозуміла, що її обікрали. З будинку винесли півтори тисячі гривень, триста євро та майже тридцять найменувань золотих виробів на суму понад 150 тисяч гривень.

Жінка припустила, що її обікрав сусід, який уже був судимим. Вона стала вимагати в односельця повернути вкрадене, але він, разом зі своєю спів жителькою, здав у ломбард ювелірні прикраси та почав шикувати: вийняв номер в готелі, замовляв туди їжу з ресторанів, придбав собі мобільний телефон. Коли жінка звернулася до правоохоронців, то крадій, разом зі спів жителькою, намагалися втекти з області.

До слова, зловмисника затримали на залізничному вокзалі в Тернополі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі