«Смерть — гіркий досвід»: у Тернополі вшанували пам’ять загиблих правоохоронців

Опубліковано:
22 Серпня, 2019

У Тернополі, 22 серпня, вшанували пам’ять працівників правоохоронних органів, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Тернопільська поліція, за час Незалежності України, втратила чотирьох правоохоронців. Один із таких випадків стався 23 серпня 2016 року.

«Того року в ході затримання озброєного злочинця в селі Бабинці Борщівського району загинули двоє наших поліцейських – капітан Андрій Чернятинський та майор Олександр Рудик», – розповідає заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олег Ляхович.

Як зазначають поліцейські, смерть побратимів стає для них гірким досвідом та уроком, який змушує пам’ятати наскільки професія є небезпечною.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #монумент, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #память, #поліцейські, #правоохоронці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: