ЗНО тоді зарплата: тернопільські викладачі пройдуть обов’язкову сертифікацію

Опубліковано:
22 Серпня, 2019

Вперше в Україні проведуть незалежне тестування професійних компетентностей учителів. Експеримент з сертифікації педагогів відбудеться 31 жовтня. Про це повідомляє osvita.ua.

Цього року сертифікацію проведуть для вчителів початкової школи. Учасникам тестування будуть запропоновано 100 завдань, на виконання яких буде відведено 180 хв.

Як зазначають в Українському центрі оцінювання якості освіти, тести будуть спрямовані більш на перевірку знань організації освітнього процесу та виховання дітей. Такий тест є обов’язковою частиною сертифікації педагогів. Усім хто отримає такий сертифікат будуть отримати щомісячну доплату в розмірі 20% посадового окладу.

До слова, в електронних кабінетах учасників сертифікації уже розмістили інформацію про зміст тесту, а також особливості його складання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчителі, #зарплата, #ЗНО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сертифікація, #тернопіль, #тернопільські новини, #Український центр оцінювання якості освіти.
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: