Як дізналися журналісти Чортків.Онлайн, «Укрзалізниця» проситиме уряд дозволу збільшити вартість пасажирських квитків до рівня собівартості пасажирських перевезень.

Про це повідомив керівник компанії Євген Кравцов у інтерв’ю УНІАН.

За його словами, нині пасажирські перевезення для підприємства є збитковими. «У нас високий попит, але при цьому низькі ціни, які не покривають собівартості перевезень. Не кажучи вже про капітальні вкладення… «Укрзалізниця» повинна надавати послуги державі не нижче собівартості, що дозволить збільшити парк і зробити послугу з перевезень беззбитковою для компанії», – наголосив Кравцов.

Довідково: Євгену Кравцову зараз 33 роки і він входить в список найбільш високооплачуваних менеджерів, які працюють на державу. Різниця його зарплати з мінімальною в Україні в 139 разів.

У 2018 році його місячний оклад становив близько 570 тисяч гривень, це в десять разів більше зарплати українського міністра, пише “Обозреватель”. Про цю суму дізналися виходячи з декларації Кравцова.

На зарплату Кравцова можна виплатити 364 пенсії або місяць утримувати одне підприємство. Сам голова “Укрзалізниці” повідомив, що “9,7 мільйона гривень – це зарплата не за дванадцять місяців, а за 17 місяців. Але рівень зарплати у приватних компаніях на подібних посадах в рази вище”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квитки, #укрзалізниця, #ціни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: