У Збаражі ледь не прибрали до рук цілу лікарню, прикриваючись медичною реформою

Опубліковано:
22 Серпня, 2019

Під час реорганізації Збаразької лікарні, її керівництво «за сприяння чиновників»  району намагалися заволодіти майновим комплексом будівель та споруд на, вартість його вимірюється у десятках мільйонів  гривень.

Як розповів один із депутатів Збаразької райради, привласнити спроби  лікарню хотіли ще у квітні цього року. У той час на сесії районної ради  затвердження передавального акту, яким майно Збаразької лікарні повинно б було перейти до правонаступника – комерційного неприбуткового підприємства “Збаразька районна центральна лікарня”, окремі особи спробувати внести у порядок денний з порушенням всіх  процедурних норм. Та от у цьому документі не було жодної інформації щодо цілого комплексу будівель, який коштує більше як 30 мільйонів гривень. Усі будівлі лікарні забули внести в документ… Потім чиновники взялися тиснути на районну раду, погрожуючи привести на акцію протесту колектив лікарні. На останній сесії райради ще раз намагалися  поставити на голосування питання “реорганізації”, але знову ж нічого не вийшло. Після цієї «невдачі» одна із найбільших фракцій у Збаразькій райраді вийшла із сесійної зали, мабуть інші питання її не цікавили.  Ймовірно, «винахідливі» чиновники до наступної сесії підготуються по-новому і спробують знову «просунути» важливе для них питання «реорганізації» лікарні. 

Відомо, що Збаразька райрада подала позов до Господарського суду, щоб зберегти майно мед закладу у власності громади району.  

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реформа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: