Благодійники закликають тернопільських школярів та їх батьків не купувати квіти на 1 вересня

Опубліковано:
21 Серпня, 2019

Благодійники закликають тернопільських школярів та їх батьків не купувати квіти вчителям на 1 вересня, а здати ті гроші, які б віддали за букети, на благо чинність і таким чином допомогти онкохворим дітям.

«Запрошуємо дітей, батьків, вчителів та вихователів приєднатися до акції «Благодійність замість квітів», яку благодійний фонд «Таблеточки» організовує разом з проектами «Освіта.ua» та «Розвиток дитини»!​ Кошти, зібрані протягом акції, підуть на адресну допомогу онкохворим дітям. Завдяки цій акції за п’ять років діти отримали допомогу на суму 430 тис. грн.

Дорогі школярі та їхні батьки! 

Пропонуємо вам долучитися до акції «Благодійність замість квітів» у День знань. Подаруйте вчителю або вихователю дитячого садочку один букет від класу або групи, а решту коштів передайте онкохворим дітям. Гарним доповненням до букета стане яскравий благодійний сертифікат від «Таблеточок». 

Шановні вчителі шкіл та вихователі дитячих садочків! 

Підтримайте акцію «Благодійність замість квітів» та розкажіть про неї у своїх школах, дитячих садках або на сторінках соціальних мереж (для цього є готові плакати, сертифікати та ілюстрації). Благодійність у День знань — це чудовий привід навчити наших дітей бути чуйними до інших!

За детальною інформацією звертайтеся до менеджерки фонду «Таблеточки» Алли Мирної: a.mirnaya@tabletochki.org», – йдеться на сайті благодійного фонду «Таблеточки».

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #1 вересня, #закликають, #квіти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: