Шахраї забрали останні гроші в тернополянки на лікування сина

Опубліковано:
21 Серпня, 2019

У Тернополі, шахраї виманили останні гроші в жінки, яка збирала на лікування сина.

Як повідомляє поліція, до жінки зателефонували та сказали, що на її рахунок хочуть переказати гроші, для того потрібно пройти ідентифікацію. Шахраї квапили жінку і не давали часу на роздуми. Тому, повіривши словам незнайомців, які представлялися працівниками банку, вона виконала усі вказівки.

Спершу жінці переказали 20 тис. грн, але згодом подзвонили та попросили повернути кошти. Знявши чужі гроші, довірлива жінка через термінал декілька разів перекидала частинами гроші на рахунки, які вказували зловмисники. Вони також пообіцяли, що перекажуть обіцяне, але їм потрібен  номер іншої картки. Таким чином шахраям вдалося отримати доступ до «електронного гаманця» жінки та зняти 6 тис. грн з рахунку.

До слова, поліцейські застерігають не довіряти та не розголошувати свої персональні дані та реквізити платіжних карток.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #лікування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #син, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: