Помер відомий тернопільський професор Олег Бакалюк

Помер тернопільський професор, доктор медичних наук, викладач Тернопільського економічного університету Олег Бакалюк

21.08.2019 19:07   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Помер тернопільський професор, докотор медичних наука, викладач Тернопільського національного економічного університету Олег Бакалюк. Про це повідомляють працівники навчального закладу та висловлюють співчуття рідних та друзям.

«Університетська родина Тернопільського національного економічного університету глибоко сумує і висловлює щирі слова співчуття рідним, друзям і колегам з приводу смерті професора, доктора медичних наук Олега Йосиповича Бакалюка.

Олег Йосипович народився 28 жовтня 1942 року. Навчався у Тернопільському медичному інституті.

Працюючи у Тернопільському національному економічному університеті, очолював кафедру безпеки життєдіяльності людини, медичний центр при закладі вищої освіти.

Сумуємо й низько схиляємо голову перед згаслою свічею життя Олега Йосиповича. Ми завжди будемо пам’ятати людину, яку поважали за доброзичливість, щирість, професіоналізм.

Вічна йому пам'ять!», - йдеться у повідомленні на сторінці Тернопільського національного економічного університету у Facebook.

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі