На Тернопільщини виявили та припинили роботу двох підпільних цехів з виготовлення алкоголю

Як повідомляють в прес-службі прокуратури Тернопільської області, під час санкціонованих судом обшуків вилучено 740 літрів спирту, 1920 літрів виготовлених алкогольних напоїв (коньяків, настоянок, горілки), більше ніж 10 тисяч літрів спиртовмісної рідини-сировини, із вмістом спирту 15-25 об’ємних одиниць. Також, вилучили обладнання, а саме: для незаконного виготовлення спирту шляхом перегонки (ректифікації) спиртовмісної рідини, обладнання для виготовлення контрафактних алкогольних напоїв, обладнання для змішування, очищення та перекачування спиртосуміші та її розливу, значна кількість порожньої тари, есенції, які додавались у спиртосуміш при виготовленні фальсифікованих наливок та коньяку. Загалом, з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму близько 2 млн грн.

null

 

 

null

 

 

null

 

До слова, у такому саморобному цеху, власники могли виробляти контрафактну продукцію, у якій об’ємна частка спирту становила 93-95 відсотків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #підпільна гуральня, #прокуратура, #тернопіль, #Тернопільська область
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: