Під час «Свята хліба і урожаю», що проходив вчора у Настасові, відбувся конкурс на кращий коровай. Презентували їх господарства компанії «Агропродсервіс».

Загалом на конкурсі було представлено 11, з них 3 зайняли призові місця. Перемогу здобув колектив підприємства  ТОВ «Вікторія». Найкращих обирали гості заходу методом голосування. Як розповіла агроном-консультант компанії «Агропродсервіс» Любов Джурик, обирали кращий коровай за певними критеріями: оздобленням та розмірами.

–Щороку у нас проходить таке свято, як обжинки і ви знаєте, що хліб – всьому голова, а святковим хлібом завжди був коровай. І цього року один з конкурсів у нас був саме конкурс на кращий коровай, – розповіла Любов Джурик.

Учасники конкурсу поділились, як вони готувалися до своєрідного змагання.

– Наш коровай хотілось зробити тематичним до свята хліба і тому ідея прикрасити його саме колосками,- ділиться директор ТОВ «Дружба» пані Наталія.

Після завершення конкурсу усі охочі змогли скуштувати короваї.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агропродсервіс, #конкурс, #коровай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: