90-ті повертаються: На Тернопільщині чоловіка катували праскою

17.08.2019 23:13   Джерело: Погляд
Опубліковано : Новини Тернопілля

Били дерев’яною палицею та катували розпеченою праскою. Двоє жителів Монастириського району намагалися випитати у свого односельчанина інформацію про втрачений золотий ланцюжок, - пише Погляд.

“Допит” відбувався після розпиття спиртних напоїв. Двоє чоловіків прийшли до свого товариша відпочити за пляшкою. Один із них вийшов на вулицю на кілька хвилин, а після того, як повернувся, його друзі почали звинувачувати у крадіжці золотого ланцюжка.

53-річний чоловік стверджував, що жодних цінних речей з помешкання не брав, тому співрозмовники вирішили необхідну інформацію вибити палицею та катуючи увімкненою праскою.

Після жорстоких розмов потерпілий зміг вийти з будинку знайомого і пішов до сусідки, якій розповів про те, що трапилось, а після того знепритомнів. Уже жінка викликала швидку допомогу та поліцію.

Підозрюваних у нанесенні тілесних ушкоджень правоохоронці затримали. Це  місцеві мешканці 1978 та 1976 років народження. Вони у скоєному зізналися. Один із них уже притягувався до відповідальності за вбивство з необережності.

Потерпілого бригада «швидкої» госпіталізувала в реанімаційне відділення з  тілесними ушкодженнями та множинними термічними опіками тіла. Його стан стабільно важкий.

Триває слідство згідно зі статею 121 частина 2 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення або вчинене групою осіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Погляд  

Коментарі