У Польщі загинув 25-річний чортківчанин Андрій Савчук. Хлопець, який разом із батьками поїхав на заробітки до Польщі, працював водієм вантажівки.

Самі ж обставини смерті юнака є загадковими. Правоохоронці розповідають, що у якийсь момент, з незрозумілих причин, один з автомобілів скотився вниз і наїхав на працівника. В результаті чого юнак помер на місці. Зараз, батьки збирають кошти та необхідні документи на перевезення тіла до України.

Щоб допомогти батькам, 14 серпня, на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення виділити з міського бюджету 15 тис. грн матеріальної допомоги для сім’ї Андрія Савчука.

До слова, три роки тому Андрій, у складі 54 бригади, із позивним «Сава», боровся із ворогом в зоні АТО. Повернувшись, був вражений жорстокістю та несправедливістю війни та щоб підробити поїхав на чужину, звідки так і не повернувся.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #заробітки, #польща, #тернопіль, #тернопільська область, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: