Тернопільські парки готують до святкування Дня міста

Опубліковано:
17 Серпня, 2019

У тернопільських парках цими днями ведеться активна підготовка до проведення масових заходів під час відзначення Дня Державного Прапора, Дня незалежності України та Дня міста, передає Depo.Тернопіль за інформацією прес-служби мерії.

Зокрема, в парку “Національного відродження” триває реконструкція громадської вбиральні та ведеться капітальний ремонт пішохідних доріжок.

У парку “Топільче” працівники підрядних організацій ремонтують пішохідну доріжку, що веде від підвісного моста до Надставної церкви та сходи біля зоокутка. Окрім того, тут ведуться роботи з очищення водойми навколо Козацького острова.

В парку ім. Т. Шевченка наразі триває капітальний ремонт сходів, що біля фонтану “Сльози Гронського” та реконструкція альтанки неподалік Тернопільського замку. А ще – на цій парковій зоні облаштовують меморіальну стелу “Воїнам, загиблим за волю України”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #реконструкція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: