Ольга Шахін закликала тернополян повідомляти про місця, де потрібні пандуси

16.08.2019 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Повідомляти про місця, де пандуси не встановлені або де вони не зручні для користування, закликала тернополян Ольга Шахін. Про це вона написала на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

Як випливає із допису громадської діячки, у Тернополі залишається складним пересування людей з інвалідністю, а також батьків з дитячими візочками. Це викликано тим, що пандуси у місті або не встановлені, або облаштовані з явним порушенням норм і користуватися ними не можливо. Також існує проблема, що на високих тротуарах не облаштовані спеціальні спуски.

null

На переконання Ольги Шахін, тернопільська громада повинна проявити свою толерантність та згуртованість, зокрема у вирішенні проблеми з пандусами.

«Так, ця проблема торкається меншої частини тернополян, але це не означає, що усі решта повинні «закривати очі» на її існування. Тому я пропоную об`єднати зусилля нашої громади, щоб ситуацію виправити. Аби не бути голослівними – під цим дописом прошу розміщувати фото та адресу, де ви вважаєте, що потрібно облаштувати або переробити пандус», - закликала Ольша Шахін.

За її словами, те, що безбар`єрне середовище у Тернополі потрібно вдосконалювати та розвивати, вкотре підтвердлося під час зйомок випуску теле-проекту «Небайдужі», учасниками якого стали люди з інвалідністю.

null

Переглянути випуск можна за посиланням.

Нагадаємо, Ольга Шахін є головою БО «Благодійний фонд Ольги Шахін» та лідеркою Тернопільського осередку «Асоціації жінок України «Дія».

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі