Учасники табору від Корпусу Миру влаштували благодійну акцію на набережній Тернопільського ставу (Відео)

Опубліковано:
16 Серпня, 2019

Музичні, танцювальні, спортивні та мистецькі розваги чекають дітей і дорослих сьогодні до 19:00 на набережній Тернопільського ставу. Там розташували локації учасники табору  MASCOT від Корпусу Миру. Вони після англомовної програми про гуманність людства та менеджмент втілили власний проект, аби покращити комфорт пацієнтів гематологічного відділення Тернопільської клінічної лікарні, – пише Терен.

Тож тернополян запрошують весело та корисно провести час, після чого можна буде пожертвувати кошти для придбання речей в заклад. А також є нагода поспілкуватись із учасниками табору з всієї України та організаторами із США (Корпус Миру).

– Тут багато локацій – орігамі, тату хною, гра на гітарі, гра у фрізбі, арт-локації, бліц-опитування, – розповіла учасниця з Дніпра Поліна Чалевська. – Також наприкінці будуть квест і флешмоб. Кожна локація має скриньку, де можна залишати кошти. Цей проект – результат тижня, який ми провели на лекціях табору MASCOT. Думаю, ми повністю показали, чого навчились.

Учасники визначили, що саме в гематологічному відділенні Тернопільської клінічної лікарні є потреба у покращенні умов перебування.

– Хочемо за зібрані кошти придбати електронну плиту, облаштувати нову душову кабінку та інші дрібниці побуту, – розповів Ігнатій Шаталович з Дніпра. – Я в таборі вже вдруге. Весь він – англійською – лекції, розмови між учнями та лекторами. Це чудова нагода покращити свої навички спілкування. Більше того, лекції спрямовані на гуманність. Тож змінюється ставлення до себе, людей та навколишньої дійсності. Хороше поєднання, що дає суттєві результати.

Навчити англійської та закріпити вміння організації малих проектів – така мета цього табору.

– Було 500 заявок на участь, ми відібрали 60, – розповів один з організаторів волонтер Корпусу Миру Тай Сміт. – Зважали на мотивацію учасників, описану в анкеті. Ми хочемо, щоб в майбутньому ці люди вміли влаштувати невеликі та масштабні проекти в громадах – навіть такі, як Movie Nights. Це треба робити вміло та ефективно. А також уміли комунікувати з іноземцями, які можуть допомогти в організації.  

Як додав волонтер, кожна група продумувала проект. Обрали найбільш актуальний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеро, #став, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: