Порошенка будуть допитувати на детекторі брехні

Опубліковано:
15 Серпня, 2019

Печерський районний суд Києва дав дозвіл на допит у Державному бюро розслідувань п’ятого президента Петра Порошенка із застосуванням поліграфа.

“Була ухвала суду. Є санкція на проходження Петром Порошенком поліграфа, але тут важливо, що проходження поліграфа може бути лише за його згоди”.

Дозвіл на допит із застосуванням детектору брехні дали у провадженні щодо ймовірного ухилення від податків під час купівлі-продажу телеканалу “Прямий”.

УП звернулася до адвоката Порошенка та його представників з приводу того, чи погодиться п’ятий президент на проходження поліграфа.

12 серпня лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко вдруге прийшов на допит до ДБР.

Директор ДБР Роман Труба заявив, що допит Порошенка стосувався ухилення від податків під час купівлі-продажу телеканалу “Прямий” і у подальшому допит може пройти зі застосуванням поліграфу.

Порошенко відповів, що не має жодного відношення до власності або до управління “Прямим” каналом, але готовий пройти поліграф в ефірі телеканалу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допит, #порошенко, #слідство
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: