Дощ, град та пориви вітру. Тернопільщиною пронеслась негода. І найбільшого шкоди вона завдала у Заліщицькому і Зборівському районах.

У Зозулинцях Заліщицького району поривом сильного вітру з приватного житлового будинку зірвало частину та пошкодило близько 100 метрів квадратних покрівлі. А у селі Синьків Заліщицького району вітер пошкодив покрілю школи та 5-ти приватних будинків.

У Зборівському районі відбулося аварійне відключення електропостачання 4-х населених пунктів. Зараз електропостачання відновлене.

У Млинівцях Зборівського району поривами вітру пошкоджено покрівлю виробничого приміщення місцевого приватного підприємства, а в селі Заруддя – покрівлю 30 житлових будинків та, частково, місцевої школи. На проїжджу частину вітер повалив 9 дерев. Проїзд транспортних засобі автодорогами державного та місцевого значення віднновлений.

null

 

null

 

null

 

null

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроза, #наслідки, #негода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: