Вторгненням в АР Крим після розстрілів на Майдані нахабно та підступно почалася  під керівництвом російського ФСБ у лютому 2014 року військова агресія з боку Росії.  З того моменту сьогодні минає 2000 днів.   Крим, Донбас  – в полоні агресора досі. Триває війна на Сході держави. Обриваються життя, не висихають сльози, не стихає біль втрат. Скільки днів цих ще буде? Один Всевишній  це знає.

Коріння українсько-російських протистоянь дуже глибоке, знаємо це з історії. І бажання повернути Україну під свій імперський вплив у країни-сусіда ніколи  не зникало.  Тому маємо таку тривалу збройну агресію, а також  запеклу боротьбу на інформаційному, гуманітарному, соціальному та економічному полі. Наші Збройні Сили тримають рубежі, дають достойну відсіч агресору. Дорогою ціною дається нам втримувати  свою незалежність. Після чергових президентських та дострокових парламентських виборів спостерігаємо посилення впливу проросійської ідеології. Ось чому важливо сьогодні кожному  громадянину  поставити почуття національної гідності та патріотизму на перше місце. Завдяки небайдужим серцям незалежній сильній Україні – БУТИ!!!  

Згадаймо нині полеглих на Майдані, на війні – пам’ять їм вічна, світла.  Дякуймо та підтримуймо наших воїнів та включаймося в боротьбу на всіх фронтах, щоб наблизити світанок миру в Україні.

2000 днів лиха й болю…

Країни не гояться рани.

І небом вкраїнським, і полем

Витає війни дух незваний.

Підступна, нахабна, потворна,

Руйнує вона та вбиває…

Неправди, погибелі жорна

Невтомно працюють…До краю

Скорботою повниться серце,

У скронях пульсує тривога.

У цьому пекельному герці

Надія країни на Бога.

Він ангелам у камуфляжі

Дасть крила міцні: правду й віру,

Пітьму побороти щоб вражу,

Світанок наблизити миру.

Вікторія Дайвер

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #річниця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: