У Заліщики на масштабний фестиваль прибуде піаніст-віртуоз

Опубліковано:
13 Серпня, 2019

Дійство, яке збере в Заліщиках відомих музикантів з усієї країни, триватиме два дні: 17 та 18 серпня. Організатори фестивалю сучасної камерно-інструментальної та симфонічної музики “InStrum Fest” прагнуть, аби ця подія повернула місту його гідний статус на туристичній мапі України.

У спільноті дійства зазначено, що на фестивальній сцені виступлять оркестр Євгена Хмари, піаніста-віртуоза, володаря статусу Yamaha Artist, співачка Марта Адамчук в дуеті з Євгеном Хмарою, симфонічно-роковий оркестр Brevis та багато інших музикантів і груп.

Серед запрошених — і Єгор Грушин – львівський композитор і піаніст, що створює та виконує музику у стилі “неокласика”.

Окрім музикальної програми планують зону з інтерактивом для гостей: фотозона, майстер-класи, ігри, зона відпочинку, літературний майданчик. Організатори роблять особливий акцент на розвитку туристичного потенціалу місцевості та її промоції, пропонують відвідувачам не тільки культурний, але й привабливий для подорожей контент.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Залащики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хмара
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: